Blog

Gisteravond was deel 1 van de workshop basis-fotografie. Een ontspannen maar vooral interactieve avond, met een gemengd gezelschap waarin ' onervarendheid'  en 'redelijk ervaren'  elkaar ondersteunen. Diafragma, Sluitertijd, Composities waren 3 van de 7 onderwerpen waarbij werd stilgestaan. Maar liefst 9 cursisten gaan nu op pad om datgenen wat ze geleerd in praktijk te brengen nav een verkregen opdracht... het maken van een creatieve uitgebalanceerde compositie. Men heeft niet alleen theorie geleerd, maar ook door het kijken van hun eigen foto's die ze voorafgaand aan de cursus hebben ingestuurd werden met bijbehorend commentaar erg gewaardeerd.

3 april is voor deze workshoppers deel 2 maar wanneer u het jammer vindt de workshop gemist te hebben..... niet getreurd.... de nieuwe data zijn bekend. Kijk onder kopje workshop in het hoofdmenu en u treft daar alle info aan (of stuur een mail).

In het najaar zal het vervolg op deze workshop plaatsvinden waarbij na een avond theorie een hele zaterdagmiddag besteed wordt aan de praktijk. We gaan gezamenlijk op pad en gaan hetgeen geleerd nogmaals in praktijk te brengen. 


Maak uw keuze

Reactie's klanten

Zeker de moeite waard!! Mike heeft ons trouwalbum gemaakt en het resultaat is geweldig. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, de kwaliteit staat ver boven de prijs. :-)

Gerald Snellink Nijverdal

Wauw .... wat gaaf geworden ! Gaan er van het weekend eens even voor zitten ... kan nu niet kiezen ;) Echt super mooi !

Martin en Esther Nijverdal

Ik mis de foto's van die top trouwlocatie uit Rijssen van Het Schwarzwald Rijssen

Martin Hoogland @het Schwarzwald Rijssen

Mike mooie website, goed gedaan Gr. Martin en Vera

Martin Kelder Nijverdal

Complimenten! Je nieuwe website is veel rustiger en overzichtelijker dan de vorige. Eenvoud dat is het sleutelwoord. Workshop is ook aantrekkelijk qua prijs.

Marcel Manenschijn, Moonworks

Portretfoto's Luuk en Flow / @FotografieMike we vinden de foto's van Flow super, en vertrouwen erop dat het met de gezamenlijk ook goed komt #stilzittenismoeilijk

Bjorn Souverijn @Vormontwerp

Kinder-foto-feestje / ps: We hebben afgelopen week de cover-foto's rondgebracht en iedereen was erg enthousiast!

groet, Rianne

We hebben heel veel positieve reacties gehad op ons trouwalbum en de foto's. Echt bedankt voor het super gave album. Onze beide ouders vonden het ook heel erg leuk dat zij het volledige album ook gekregen hebben, maar dan in het klein. Iedereen vindt dat je hele mooie foto's gemaakt hebt!

Barry en Nicole

De foto's van het Kinder-Foto-Feestje van Ines zijn prachtig. Super. Wij zijn zeer tevreden!

Erna Lenferink (Almelo)

Wat een gave schoolfoto's... ik wordt er gewoon emotioneel van.

Moeder van Aldin (Nijverdal)

De foto's zijn geweldig mooi geworden. Echt super. Dank je wel ook namens mijn man die niet kon kiezen haha!

Simone Rozendal

Mooie stoere schoolfoto! Wie is die fotograaf?

Erica Alberts

Stoer hoor, daar mag je ook trots op zijn.

Nelie Meijer

Wat een ontzettend gave foto's zeg, wauw! Vooral die bewerkingen. Denk dat ik nog meer ga bestellen.

Fam. Boersma Hengelo

Wij willen je nogmaals bedanken voor het geweldige fotofeestje, de meiden zeggen dat ze nog nooit zo'n mooi kinderfeestje hebben gehad.

Anja

Facebook