Blog

Gisteren heeft Fotografie Mike Rikken onder andere met Kikke Kinderslaapkamers, Boensma automaterialen, Beautysalon Demi en heel veel andere sponsoren een succesvolle Serious Request Actie gehad. Naast het autowasseen, het nagellakken voor moeder en kind, hamburgers en gluhwein heb ik flink wat foto's gemaakt van kleine kinderen.

In de etalage van Kikke was er een prachtig winter wonderland gecreeerd waarin de baby's en kinderen een plekje hadden voor een fantastisch fotoresultaat. Voor een kleine bijdrage konden de ouders hun foto per mail toegezonden krijgen of een afdruk op 15x21 tegen betaling van €10,-. (deze ligt vanaf 21 dec klaar @Kikke) Massaal werd hier gebruik van gemaakt waardoor er een leuk bedrag is binnengehaald. De link naar de foto's zal vanaf 17 december te vinden zijn op deze website. Uiteraard neemt Fotograaf Mike Rikken uit Nijverdal de ontwikkelkosten van de afdruk voor zijn rekening waardoor ieder binnengebrachte bedrag naar het goede doel gaat. 

Gezamelijk opbrengst is ruim € 1.600,- geworden !!!

Dank aan iedereen die op welke manier dan ook zijn/haar steentje heeft bijgedragen om de massale babysterfte een halt toe te roepen ! BEDANKT 

 


Maak uw keuze

Reactie's klanten

Zeker de moeite waard!! Mike heeft ons trouwalbum gemaakt en het resultaat is geweldig. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, de kwaliteit staat ver boven de prijs. :-)

Gerald Snellink Nijverdal

Wauw .... wat gaaf geworden ! Gaan er van het weekend eens even voor zitten ... kan nu niet kiezen ;) Echt super mooi !

Martin en Esther Nijverdal

Ik mis de foto's van die top trouwlocatie uit Rijssen van Het Schwarzwald Rijssen

Martin Hoogland @het Schwarzwald Rijssen

Mike mooie website, goed gedaan Gr. Martin en Vera

Martin Kelder Nijverdal

Complimenten! Je nieuwe website is veel rustiger en overzichtelijker dan de vorige. Eenvoud dat is het sleutelwoord. Workshop is ook aantrekkelijk qua prijs.

Marcel Manenschijn, Moonworks

Portretfoto's Luuk en Flow / @FotografieMike we vinden de foto's van Flow super, en vertrouwen erop dat het met de gezamenlijk ook goed komt #stilzittenismoeilijk

Bjorn Souverijn @Vormontwerp

Kinder-foto-feestje / ps: We hebben afgelopen week de cover-foto's rondgebracht en iedereen was erg enthousiast!

groet, Rianne

We hebben heel veel positieve reacties gehad op ons trouwalbum en de foto's. Echt bedankt voor het super gave album. Onze beide ouders vonden het ook heel erg leuk dat zij het volledige album ook gekregen hebben, maar dan in het klein. Iedereen vindt dat je hele mooie foto's gemaakt hebt!

Barry en Nicole

De foto's van het Kinder-Foto-Feestje van Ines zijn prachtig. Super. Wij zijn zeer tevreden!

Erna Lenferink (Almelo)

Wat een gave schoolfoto's... ik wordt er gewoon emotioneel van.

Moeder van Aldin (Nijverdal)

De foto's zijn geweldig mooi geworden. Echt super. Dank je wel ook namens mijn man die niet kon kiezen haha!

Simone Rozendal

Mooie stoere schoolfoto! Wie is die fotograaf?

Erica Alberts

Stoer hoor, daar mag je ook trots op zijn.

Nelie Meijer

Wat een ontzettend gave foto's zeg, wauw! Vooral die bewerkingen. Denk dat ik nog meer ga bestellen.

Fam. Boersma Hengelo

Wij willen je nogmaals bedanken voor het geweldige fotofeestje, de meiden zeggen dat ze nog nooit zo'n mooi kinderfeestje hebben gehad.

Anja

Facebook